Dranken Verheyen-Moonen

Bijna wekelijks posten wij op onze facebook & instagram nieuwe producten.

Druk hiervoor op de knop rechtsbovenaan onze web pagina's.

Op deze web-pagina zullen wij u ook wat op de hoogte proberen te houden maar als je alles wilt zien kijk dan op facebook.

Deze week hebben wij voor u:

- Bottle Shop Nemesis 35,5cl 11,2%

De neus is citrusachtig en dennenachtig, met heldere koffie en cacao. Verrassend licht op de tong, het begint met een uitbarsting van harsachtige ceder, gevolgd door mandarijn en citroenschil. De afdronk levert een blijvende golf van bitterzoete chocolade en sinaasappelschil. Deze 11,2% is moeilijk te categoriseren - stout, barleywine, zwarte DIPA? Hoe je het ook noemt, het is een must om te proberen.

- Porter 35,5cl 6,5%

In een glas is hij zijdeachtig zwart met een romige bruine schuimkraag. De neus is zoet met sterke aanwezigheid van chocolade en karamelmout. Geen afwezigheid van hop geeft de robuuste portier van Founders de volle smaak die je verdient en verwacht. Gezellig als fluweel. Het is een minnaar, geen vechter

Founders (Van links naar Rechts)

- KBS 2021 35,5cl 12,2%

    Imperial Stout Double Koffie Untappd 4,4/5

- KBS Espresso 2021 35,5cl 12%

    Imperial Stout Double Koffie Untappd 4,25/5

- KBS Cinnamon Vanilla Cocoa 2021 35,5cl 12%

    Imperial Stout Double Koffie kaneel vanille en chocolade

    Untappd 4,25/5

- Founders KBS Hazelnut 35,5cl 12%

    Unt: 4,20/5

    de nieuwste KBS-smaak en bier van vatrijping, KBS Hazelnut. De perfect

    uitgebalanceerde en decadente drinkervaring van KBS ontmoet de klassieke

    smaak van hazelnoot. Door deze op bourbon gerijpte stout naar een nieuw

    niveau te tillen, laat KBS Hazelnut de bestaande premium koffie- en

    chocoladetonen naar nieuwe hoogten stijgen wanneer ze worden

    geaccentueerd door de nootachtige zoetheid van hazelnoot.

- Founders KBS 2018 35,5cl 12,3

    Unt 4,4/5

    Een imperial stout gebrouwen met een enorme hoeveelheid koffie en

    chocolade, daarna een jaar lang gerijpt in eiken bourbonvaten.

- KBS Breakfast Stout 35,5cl 8,3%

    Oatmeal Stout Untappd 4,12/5

- Velvet Rush 35,5% 11,1%

    Imperial Double Brown Ale Untappd 4,11/5

- Bottle Shop Highball Drifter 35,5cl 11%

    Imperial Double Brown Ale Untappd 4,05/5


Struise Pannepot 2022 10%

Struise Black Albert 2022 13%


Struise Kloeke Blonde 33cl 5,5%

De Kloeke Blonde is vernoemd naar de vrouw van één van de brouwers. Tijdens het inschenken vloeit er een mooi goudkleurig bier in het glas met een helder witte schuimkop. Het is een licht troebel biertje waarvan het schuim langzaam aan inzakt. Kloeke Blonde is een heerlijk fris zomer biertje met vele fruitige tinten en een nootachtige droge smaak die afsluit met een scherpe afdronk die ook snel weer verdwijnt.

Gulden Draak Cuvée Prestige Madeira Barrel Aged 75cl 10,5%

€ 16,25/Fles

De alom gekende Cuvée prestige is niet alleen terug op Bourbon en Laphroaig vaten gerijpt maar ook op Madeira vaten. Slechts 6696 flessen geproduceerd!

Struise Black Damnation 26 Froggie 33cl 13%

€ 3,82/Fles+LG

Untappd 4,06/5

een vatgerijpte Royal Stout van 13%. Twee jaar gelagerd op wijn- en portvaten

Struise Black Damnation 24 Octopussy 33cl 13%

€ 4,48/Fles+LG

Untappd:  4,24/5

Sublieme Royal Stout gerijpt in de vaten van de befaamde Octomore Whisky van het Schotse Islay! Aroma's van Donker geroosterde mout, single-mout whisky, hout, koffie, drop en een smaak van gerookte turf, heide, hout, koffie en kandij vruchten

Gulden Draak Cuvée Prestige Bourbon Barrel Aged 75cl 10,5%

€ 14,83/Fles

Gulden Draak Cuvée Prestige Laphroaig Barrel Aged 75cl 10,5%

€ 14,83/Fles

Straffe Hendrick Heritage 2021 75cl 11%

LIMITED EDITION! NU BESCHIKBAAR!!

Een multi Barrel Aged Quadrupel in zeer beperkte oplage.  € 10,95

Reseraties gesloten! Voldoende beschikbaar in vrije verkoop!

Iedereen die reserveerde AUB melden als je je reservatie komt afhalen zodat je van de lijst kan afgehaald worden!!!

Schuppenboer Maxima Wine BA 33cl 14,9%

Een zoet tot licht bitter bier waarin je de (hoge) alcohol nauwelijks merkt. De extra rijping op verse wijnvaten maakt de smaaksensatie compleet.

Dead Man’s Hand Imp Stout Milky Maple Rum BA 33cl 14,9%

Zwart kleurige Imperial stout met een uitgesproken complex karakter.

Schenken op 8-10°C kan je chocolade, koffie, karamel en donker fruit (rozijnen) herkennen ondersteund door een klein beetje anijs.

Vicaris Winter 33cl 10°

Vicaris Winter heeft een roodbruine kleur met een mooi getinte schuimkraag en een vol veelzijdig smaakpallet. Het is gebrouwen met drie soorten mout en twee soorten hop. Het winterbier is het eerste Vicarisbier met kruiden en ideaal om van te genieten tijdens koude winteravonden. Vicaris Winter is enkel te verkrijgen van november t.e.m. maart (zolang de voorraad strekt).

Kompel Nostalgia #8 De Laatste Mijn 33cl 8,5%

Exotische aroma’s en smaken kenmerken de nieuwe Nostalgia. Een krachtige gist produceert veel banaanaroma’s en geeft een mooie ondersteuning aan de amandelnoten van de Kompel Est.22 bier likeur. Geroosterde gerst, donkere kandijsuiker en sinaas in het brouwproces geven extra dimensies aan deze aromatisch beladen parel.

Tjeeses Reserva 2022   33cl 10%

Dit bier is in feite de op Port Vaten gerijpte versie van de klassieke Tsjeeses.

De prachtige amber kleur wordt gecompleteerd door een fijn laagje wit schuim. Een heerlijk Belgisch bier met karakter! De geur is subtiel en complex: Lichte moutige accenten en vleugjes rijp fruit net als in port. Niet verwonderlijk voor een bier dat op port-vaten wordt gerijpt. De smaak is al even complex. Het moutige begin maakt plaats voor verschillende fruitsmaken die wederom aan port doen denken. De afdronk is hoppig, kruidig en blijft lang in de mond hangen.

Winter Hellheim 33cl 12%

Winter Helheim is het Winterbier van Enigma.

Het is een massief, 12% donker bier in quadrupelstijl gebrouwen met een sterk fermenterende Belgische gist. Om de smaak en het aroma van het bier verder te versterken, hebben ze het bier gelagerd op eikenhoutsnippers van Bourbonvaten.

Omdat de Kerstmanfiguur sterk beïnvloed is door de vroege Noorse religie (vraag het maar aan Rudolph het rendier), hebben ze dit als inspiratie gebruikt voor het label en de naam. In de Noorse mythologie is Helheim een ​​van de negen werelden van waaruit de epische slag om Ragnarök zal beginnen ...

Ter Dolen Winter 33cl 9,1%

Ter Dolen Winter is de creatie van onze brouwmeester Hendrick. Hendrick verkoos als winterbier een donker bier met een dieprode schijn te brouwen waarin hij naast 3 soorten mout en 2 soorten hop, honing uit eigen regio en kaneel toevoegde.

Troubadour Winter 33cl 9,9%  

De diepe, koperrode gloed van Troubadour Winter straalt onmiddellijk uit waar het winterbier voor staat: warmte. De donkere, rode kleuren worden bekomen door het toevoegen van speciaalmouten die ook de smaken van zoete karamel, koekjes en gebak in het bier brengen. De stevige vergisting zorgt voor veel fruitige aroma’s, het volmondige en verwarmende mondgevoel. De toegevoegde kruiden zetten de warmte die dit winterbier uitstraalt nog meer in het licht.

Struise:

- Black Damnation I Black Berry Albert 33cl

Royal Stout op black Current & Port Vaten

- Black Damnation XIX Maestro 33cl

Royal Stout op Caribbean Rum Vaten

- Cuvée Delphine Vintage 2019 33cl

Black Albert Stout gerijpt op 4 Roses Bourbon Vaten

Val Dieu Exellence 75cl 12,9% LIMITED EDITION

De abdij van Lérins bevindt zich op de Lérins-eilanden, op het grondgebied van de gemeente Cannes. Vader Abt van Lérins is de autoriteit die de cisterciënzers verte- genwoordigt in de abdij van Val-Dieu. De twee abdijen delen de waarden van de cisterciënzer spiritualiteit, inclusief de heerschappij van Sint-Benedictus. Het idee voor “ExcelentieduVal-Dieu" is het resultaat van een gemeenschappeli- jke wens van de Abdij van Lérinsende Abdij van Val-Dieu om een uitzonderlijk product uit hun respectievelijk erfgoed aan te bieden. Voortdurend op zoek naar nieuwe smaakervaringen, brouwden onze brouwers een Val-Dieu Grand-Cru die ze lieten rijpen in de oude vaten van Lérins-wijn. Deze gaven geleidelijk hun aroma’s vrij om ons bier te verijken na verloop van tijd. Na een jaar van rijping is de smaak perfect en kan de Excelence du Val-Dieu in een zeer beperkte oplage worden geproefd.

Flierefluiter Super Tripel 33cl 10%  

Is een tijdelijk feestbier. De Super Tripel is gebaseerd op onze Westelse Tripel, maar voor deze speciale gelegenheid is hij “whisky infused & oaked”.

Dit resulteert tot een bier met sterke toetsen van vanille en uiteraard ook whisky.

- Blackwoods Bastard 35,5cl 11%

Unt: 4,11/5

Verwacht heerlijke, warme geuren van single malt scotch, eikenhouten bourbonvaten, rook, zoete karamel en geroosterde mouten, een vleugje aardse kruiden en een vleugje donker fruit. Het is een kick-back sipper gemaakt om het gehemelte te prikkelen.

- Dirty Bastard 35,5cl 8,5%

Unt: 3,77/5

Scotch ale. Zo goed dat het bijna fout is. Donker robijn van kleur en gebrouwen met zeven soorten geïmporteerde mouten. Complexe afdronk, met hints van rook en turf, gecombineerd met een moutige rijkdom en een rechtse hopkracht om het de slechte houding te geven die een bier genaamd Dirty Bastard moet waarmaken. Is niet voor de kleine jongens

Two Faced Jack Whisky BA 33cl 2022 10%

Een Whisky barrel Aged blend van Klevere Tien en schuppenboer

Rodenbach Caractère Rouge 75cl 7% Final Edition € 9,40

vermeld aantal flessen en Mobiel nr! Rodenbach Caractère Rouge werd in 2011 ontwikkeld in samenwerking met topchef Viki Geunes. Dit exclusieve bier ontstaat door een 6-maand durende gistende maceratie van krieken, frambozen en veenbessen op bier dat zelf al een rijping van 2 jaar heeft ondergaan op eiken foeders. Het resultaat is een uitzonderlijke RODENBACH met een alcoholvolume van 7%. RODENBACH Caractère Rouge is vineus met een zeer complexe, fruitige neus van framboos en kriek in combinatie met toetsen van hout en karamel. De ondertoon bevat het aroma van viooltjes, leder en lichte tabak. Zijn smaak is eerder zuur, maar van een bijzondere puurheid. Met zijn lange, zuivere afdronk en zijn unieke combinatie van delicaatheid en kracht doet RODENBACH Caractère Rouge denken aan een frisse Bourgogne wijn. Dit edele bier is uniek en exclusief. In restaurant ’t Zilte combineert Viki Geunes dit eigenzinnige bier met zijn verfijnde gastronomische creaties.

Kenmerken :

Gemengde gisting - Vlaams roodbruin bier - Erkend streekproduct 

Uniek (product) - Eigenzinnig - Betrouwbaar - (Menselijk) warm

Oprecht - Gesofisticeerd

Moment:

Degustatiebier, meer expertgericht speciaalbier - Te drinken om te ontspannen of om zichzelf te verwennen


Stokerij de Molen #9 (Het Anker) Folle Blanche 50cl 46% 2022 € 55,00/st

Wat betekend "Folle Blanche" ? 

Folle Blanche is een Franse witte druivensoort waaruit cognac gemaakt wordt. De hoge zuurtegraad van deze druif komt in distillaten tot uiting in de verfijnde, geparfumeerde aroma’s.

Deze whisky rijpte eerst op Bourbon- en Anker vaten, gevolgd door een langdurige finish van drie jaar op cognacvaten. Die geven tijdens de rijping volmondige toetsen van hout en vanille vrij. In de neus herken je verrassend florale en fruitige toetsen, afgerond met een finale van honing en leder.

Galea Want Some More Smores Bourbon BA 33cl 12%

Unt 4,14

“Op het Modest bierfestival in Antwerpen hebben we de Want Some More Smores Bourbon Barrel aged stout gelanceerd.

We lieten onze gewone Smores stout voor 10 maanden rijpen op Kentucky Straight Bourbon barrels. Het resultaat is een fantastisch dessert en goed onthaald op Untappd!”

Holy Roasty Koffie Stout 33cl 0%

De allereerste alcoholvrije (koffie) stout


La Corne Vintage 33cl 9,5%

Vintage Corne du Bois des Pendus - 6 maanden gefermenteerd in vaten.

In de mond weerspiegelt hij tonen van wilde bessen die zorgen voor een lichte zuurgraad in harmonie met de warmte van de bourbon.

16 EBU – 130 EBC

Kompel #9 - Het Eeuwfeest 33cl 9,5%

Het 100 jarig jubileum "Charbonnage Eisden" laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. De collectie wordt vervoegd door een Brutbier. De teder bloemige hop en zachte fruitigheid van de Champagnegist worden op nobele wijze geëtaleerd in het glas. De fijnzinnige parelen stuwt de aroma's in de volle schuimkraag naar boven.

Een aperitiefbier om mee te klinken.

Poppels All-In Sudden BA Stout (All-In Brewing & Sudden Death Collab 33cl 13,4%

Unt NOG GEEN SCORE

All-In Sudden Stout is een op vat gerijpt bier met veel smaak. Het heeft ongeveer een jaar gerijpt in vaten, wat een dikke, donkere en krachtige smaak geeft met tonen van chocolade en vanille. Het bier is een samenwerking met Sudden Death Brewing en All-In Brewing.


Poppels BA Barley Wine Marsala & Muscatel 33cl 12,4%

Unt 4,03

Barley Wine is een stijl die in de 19e eeuw populair werd in Engeland als Strong Ale, maar later zijn naam veranderde in Barley Wine. Het is een bier met een hoog alcoholgehalte dat zorgt voor een volmondig, zoet en fruitig bier, dat in evenwicht wordt gehouden door een duidelijke moutigheid.

Boon Oude Geuze Black Label Edition N°8 75 cl 7%

Oude Geuze Boon Black Label Edition N°8 brengt ons terug de typische lange, droge afdronk, maar toch zeer volmondige smaak die we van Boon Black Label gewoon zijn. Met een zeer frisse citrustoets en aangename sprankeling kan je de Boon Black Label N°8 beschrijven als een elegante, vlot doordrinkbare malse Oude Geuze. Naast zijn fijne pareling en helder gouden kleur wordt de Black Label N°8 ook gekenmerkt door een aroma van pompelmoes dat mooi omringd wordt door zachte zuren.

Deze Editie N°8 werd gebotteld op 16 juni 2022. De assemblage is een mengeling van één, twee en drie jaar op eiken foeders gerijpte lambiek. De Oude Geuze Boon Black Label Edition N°8 is een perfect aperitiefbier. Het is zeker ook een ideale geuze om met geduld van te genieten. Hij past perfect bij visschotels, denk bijvoorbeeld aan combinaties met oesters, zalm of mosselen

St Feuillien Grand Cru Acacia Wood Aged 75cl %

De Grand Cru Wood Aged is een extra blond op de fles hergist degustatiebier met een krachtig karakter, een zuivere hoptoets en subtiele gistingaroma’s. Het schuim is zuiver wit, fijn en luchtig als kant. De opmerkelijke bleekblonde kleur is stralend helder. De neus brengt een aaneenschakeling van op aroma’s vol fruitige toetsen, met een perfecte harmonie tussen subtiliteit en weelderigheid. De eerste slok is licht en contrastrijk en groeit dan naar een lange bitterheid, vol nuances en smaakstrelingen (dry hopping). Het hopkarakter van het bier domineert de smaakontwikkeling achteraan in de mond en wordt verlengd door een aangenaam volle bitterheid. De maceratie met acaciasnippers zorgt voor een delicaat houterig smaakje, een vleugje vanille en een zachtere toets. Het sublimeert het bier en brengt de natuurlijke fruitigheid en frisheid naar voren. Ook versterkt dit de harmonie tussen de uitgesproken aroma’s en vervolmaakt de body en rondheid van dit uitzonderlijke elegant bier.


St. Feuillien Quadrupel Oak Wood Aged 75cl 11%

is een bier met met tonen van chocolade en kokosmelk. Door de rijping met eikenhouten snippers heeft dit bier een mooie diepgang.

La Trappe Nillis 33cl 0,0%

Het eerste alcoholvrije "trappistenbier" in de wereld:

een uniek samenspel tussen traditie en innovatie. Enerzijds het resultaat van het brouwen volgens authentieke receptuur en het gebruiken van duurzame grondstoffen en energiebronnen. Anderzijds een antwoord op de stijgende vraag naar alcoholvrije bieren, zonder concessies te doen aan de kenmerkende kwaliteit van La Trappe. De naam is afgeleid van het Latijnse Nihil (niets) en Nullus (geen enkel). Daarmee doet La Trappe Nillis ook in naam recht aan wat het is: 0,0% alcohol, 100% La Trappe.

La Trappe Nillis is een donker, amberkleurig alcoholvrij trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. Fruitig en moutig met een aangename bitterheid en een karamelzoete afdronk. In stilte gebrouwen om samen of alleen van elk moment te genieten.

AnniverSeef 75cl 10%

Is een limited edition bier van Seefbier. Gebrouwen ter gelegenheid van het 10de jubileum van de brouwerij: een fruitig en kruidig Aperitief-bier.

Een samenspel tussen de eeuwenoude Seefbier receptuur, en de methodes en gisten van Franse Schuimwijnen. Na de gisting met Seefbiergist, kreeg dit bier een tweede gisting met Champagne gist, afgevuld in de 75cl fles onderging het een derde fermentatie en rijping - opnieuw met champagnegist. Doorheen dit proces werden kruiden toegevoegd.

Verwacht je niet aan een klassiek bier, maar aan een kruidig en fruitig mousserend aperitief, bij een stevige 10 %.

Ongetwijfeld verrassend voor zowel de 'bierdrinkers' als cava- schuimwijn  liefhebbers onder uw gasten.

Vanaf nu beschikbaar in beperkte oplage bij de drankenhandels, de stadswinkel en bij de brouwerij.

Chouffe 33cl 0%

Frisse granige aroma’s in de neus met een typisch kruidig accent van Chouffe bieren. Een frisfruitige body waarin een zachte bitterheid naar voren komt. De lichte bitterheid vloeit uit in een eerder droge afdronk. Verfrissend en dorstlessend.

Pater Damiaan Tripel 33cl 8%

Gebrouwen door Caulier (Paix Dieu)

Pater Damiaan is een blond bier dat wordt gebrouwen volgens ambachtelijke productieprocessen. Een deel van de winst wordt teruggegeven aan de Damiaanactie, om het werk van Pater Damiaan -inspiratiebron voor alle Belgen- te promoten en ondersteunen.

Brouwerij Caulier biedt u met het “Pater Damiaan bier” een uitzonderlijk product. Wij hebben voor u zorgvuldig de beste ingrediënten geselecteerd om dit bier karakter te geven.

Dit heerlijke bier hergist in de fles, zonder filtratie of pastorisatie is tegelijkertijd krachtig en verfrissend, en biedt aroma’s van mout, hop en agrum.

Tempelier Strong blond 33cl 8% (NIEUW)

Fris fruitig en hoppig met mooi uitgebalanceerde bitterheid.


Tempelier Strong Amber 7,5% (VERVANGT VROEGERE VAN 6%)

De ingrediënten en kruiden zijn gelijk gebleven, alleen is er 1,5% meer alcohol aan toegevoegd wat toch wel een kleine smaakverandering met zich meebrengt.

Punaise Rosse Tinke 33cl 6,9%

Aroma : Cake, mokka, biscuit, harde karamel, theeblaadjes, peer

Smaak : Zoetige peer, rozijn & rode appel, kruidig, nootachtig, geroosterd midden, licht bitter Nasmaak : Kruidige & subtiel aardse hoppige afdronk, voornamelijk karamel & gedroogd fruit, vleugje verwarmende gin-achtige alcohol.


Punaise Boozy Blonde Tripel 33cl 9,5%

Aroma : Mout, fruitig, banaan, alcohol, honing.

Smaak : Moutzoet, fruitig, banaan, kruidige hopbitterheid. Nasmaak : Alcohol, verwarmend, bitterzoet met een kruidige prikkel.


Punaise Juicy Blond 33cl 5,5%

Aroma : Rijpe meloen, abrikoos, rode appel, sinaasappelschil, gist, deeg.

Smaak : Zoete abrikoos, sinaasappel & appel in broodmoutige, gistachtige body met bittere schil van citrusvruchten, kruidig.

Nasmaak : Bloemige hoppige afdronk, bitterzoete citrus, vleugje ijzer maar niet storend, vrij fruitig-gistachtig.

Garage Beer Plaça del Tripi 33cl 5%

Unt: 3,73/5

“De nieuwste IPA Del Barrio is een trip door Hopland. Met een mix van El Dorado, Cryo Mosaic, Azacca en Vic Secret is dit pure perzik en ananas. Met ook wat groene mango erin begraven. Gelaagd bovenop een draaikolklading van Ekuanot en Mosaic T90 om heldere citrus en meer vochtige mango te geven.”

Garage Beer Thistleweed 44cl 7%

Unt: 3,98/5

“De eerste reis van Hudson Valley naar Barcelona voor Mash betekende dat we iets moesten brouwen waar deze jongens beroemd om zijn en waar ze praktisch de eigenaren van zijn: een zure IPA. Deze brouwsels zijn niet zomaar een zuur bier met een flinke dosis hop. Ze zijn zacht en pluizig, zitten boordevol fruit en toevoegingen en zijn erg leuk. We zijn gegaan met een zware versie van steenfruit. Tonnen perzik en abrikoos zijn geladen in een superzacht zuur bier op basis van tarwe. Draaikolkhoppen op lage temperatuur met perzikzware El Dorado en Citra Cryo en afgerond met lactose voordat het wordt weggestuurd om te fermenteren op onze huisbiersoort. Vruchtvorming tot 20% van het volume en een vleugje vanille maken dit een zoetzure sherbety-schoonheid.”

Garage Beer Wet West 44cl 6%

Unt: 3,68/5

“Dit jaar hebben we genoeg hop kunnen bemachtigen om twee wet hop ales te maken en de tweede is een monovarietal IPA gehopt met Chinook rechtstreeks van het veld. Technisch gezien is dit noch een wazige jongen, noch een klassieke West Coast IPA. Het neergelegde moutplatform is mager maar luchtig met slechts een vleugje zoetheid. Hieraan voegden we bijna 100 kg toe van een blend van Biolupulus Chinook die we op een vroege ochtend in augustus hielpen oogsten en terug naar de brouwerij brachten om diezelfde dag rechtstreeks in onze brouwketel te gaan. Hoewel het een klassieke Amerikaanse hop is, produceert deze in Catalonië geteelde natte hop een sappiger citruskarakter dan hun gepelletiseerde tegenhangers. Ze bieden ook een diep niveau van hars en body van alle polyfenolen in de plant. Een kleine droge hop na gisting met Chinook T90s en Chinook Cryo werd toegevoegd om het spectrum van mogelijke smaken van deze variëteit te dekken, waardoor een gemakkelijk drinkbare, bleke citrus- en dennenfeest-IPA met een knapperige afdronk en een gemiddelde bitterheid ontstaat.”

Garage Beer Zenon 44cl 8,5%

Unt: 4,09/5

“We moesten een knaller van een DIPA brouwen met Vitamin Sea en hier is hij dan. Dit is het type DIPA waar we hier van houden; zacht en rond maar met een complexe mix van zoet tropisch fruit en vochtige. Aangevoerd door een wederzijds favoriete hop, Strata, bruist het van roze pompelmoes, passievrucht en wiet. El Dorado en HBC 630 brengen emmers perzik, snoep en bessen, terwijl Citra tropisch fruit en alles wat met citrus te maken heeft erin gooit.”

To Ol Black Baal 2.0 Imperial Black IPA 44cl 12%

Unt: 3,91/5

“Dit is een Herbrouwsel van een grote, donkere imperiale zwarte IPA die werd gemaakt in de tijd van de Proef. We hebben het ABV verlaagd en een paar hops geüpdatet, maar we hebben het meeste van wat mensen er zo leuk aan vonden behouden!.”

To Ol Movie Night BA 2022 33cl 10,6%

Unt: 3,97/5

“Filmsnack ingrediënten? Wel: Cola, Vanille, Marshmallows en zeezout ter ondersteuning van de karamelmouten. 9 maanden gerijpt in een combinatie van voornamelijk Pineau Des Charentes 500L vaten en ook enkele Bourbon vaten.”

To Ol Supervolcano BA BA 2022 33cl 10,6%

Unt: 3,97/5

“Deze prachtige Imperial chili stout met groot rood schuim die een echte vulkaan nabootst, is een groot gewaagd rokerig beest gebrouwen met zwart vulkanisch zout, rode biet, chipotle en Ancho-pepers..”

Whiplash Jungle Window IPA 44cl 7%

Unt: 3,93/5

Grote hoppige belter van een IPA met Vic Secret, Mosaic en Cascade. Abrikoos, aardbeien, bosbessen komen allemaal door op smaak. Sappig & wazig!