Dranken Verheyen-Moonen

Bijna wekelijks posten wij op onze facebook & instagram nieuwe producten.

Druk hiervoor op de knop rechtsbovenaan onze web pagina's.

Op deze web-pagina zullen wij u ook wat op de hoogte proberen te houden maar als je alles wilt zien kijk dan op facebook.

Deze week hebben wij voor u:

- Bottle Shop Nemesis 35,5cl 11,2%

De neus is citrusachtig en dennenachtig, met heldere koffie en cacao. Verrassend licht op de tong, het begint met een uitbarsting van harsachtige ceder, gevolgd door mandarijn en citroenschil. De afdronk levert een blijvende golf van bitterzoete chocolade en sinaasappelschil. Deze 11,2% is moeilijk te categoriseren - stout, barleywine, zwarte DIPA? Hoe je het ook noemt, het is een must om te proberen.

- Porter 35,5cl 6,5%

In een glas is hij zijdeachtig zwart met een romige bruine schuimkraag. De neus is zoet met sterke aanwezigheid van chocolade en karamelmout. Geen afwezigheid van hop geeft de robuuste portier van Founders de volle smaak die je verdient en verwacht. Gezellig als fluweel. Het is een minnaar, geen vechter

Founders (Van links naar Rechts)

- KBS 2021 35,5cl 12,2%

    Imperial Stout Double Koffie Untappd 4,4/5

- KBS Espresso 2021 35,5cl 12%

    Imperial Stout Double Koffie Untappd 4,25/5

- KBS Cinnamon Vanilla Cocoa 2021 35,5cl 12%

    Imperial Stout Double Koffie kaneel vanille en chocolade

    Untappd 4,25/5

- Founders KBS Hazelnut 35,5cl 12%

    Unt: 4,20/5

    de nieuwste KBS-smaak en bier van vatrijping, KBS Hazelnut. De perfect

    uitgebalanceerde en decadente drinkervaring van KBS ontmoet de klassieke

    smaak van hazelnoot. Door deze op bourbon gerijpte stout naar een nieuw

    niveau te tillen, laat KBS Hazelnut de bestaande premium koffie- en

    chocoladetonen naar nieuwe hoogten stijgen wanneer ze worden

    geaccentueerd door de nootachtige zoetheid van hazelnoot.

- Founders KBS 2018 35,5cl 12,3

    Unt 4,4/5

    Een imperial stout gebrouwen met een enorme hoeveelheid koffie en

    chocolade, daarna een jaar lang gerijpt in eiken bourbonvaten.

- KBS Breakfast Stout 35,5cl 8,3%

    Oatmeal Stout Untappd 4,12/5

- Velvet Rush 35,5% 11,1%

    Imperial Double Brown Ale Untappd 4,11/5

- Bottle Shop Highball Drifter 35,5cl 11%

    Imperial Double Brown Ale Untappd 4,05/5


Struise Pannepot 2022 10%

Struise Black Albert 2022 13%


Struise Kloeke Blonde 33cl 5,5%

De Kloeke Blonde is vernoemd naar de vrouw van één van de brouwers. Tijdens het inschenken vloeit er een mooi goudkleurig bier in het glas met een helder witte schuimkop. Het is een licht troebel biertje waarvan het schuim langzaam aan inzakt. Kloeke Blonde is een heerlijk fris zomer biertje met vele fruitige tinten en een nootachtige droge smaak die afsluit met een scherpe afdronk die ook snel weer verdwijnt.

Struise Black Damnation 26 Froggie 33cl 13%

€ 3,82/Fles+LG

Untappd 4,06/5

een vatgerijpte Royal Stout van 13%. Twee jaar gelagerd op wijn- en portvaten

Struise Black Damnation 24 Octopussy 33cl 13%

€ 4,48/Fles+LG

Untappd:  4,24/5

Sublieme Royal Stout gerijpt in de vaten van de befaamde Octomore Whisky van het Schotse Islay! Aroma's van Donker geroosterde mout, single-mout whisky, hout, koffie, drop en een smaak van gerookte turf, heide, hout, koffie en kandij vruchten

Straffe Hendrick Heritage 2021 75cl 11%

Een multi Barrel Aged Quadrupel in zeer beperkte oplage.  € 10,95

Reseraties gesloten! Voldoende beschikbaar in vrije verkoop!

Iedereen die reserveerde AUB melden als je je reservatie komt afhalen zodat je van de lijst kan afgehaald worden!!!

Tjeeses Reserva 2022   33cl 10%

Dit bier is in feite de op Port Vaten gerijpte versie van de klassieke Tsjeeses.

De prachtige amber kleur wordt gecompleteerd door een fijn laagje wit schuim. Een heerlijk Belgisch bier met karakter! De geur is subtiel en complex: Lichte moutige accenten en vleugjes rijp fruit net als in port. Niet verwonderlijk voor een bier dat op port-vaten wordt gerijpt. De smaak is al even complex. Het moutige begin maakt plaats voor verschillende fruitsmaken die wederom aan port doen denken. De afdronk is hoppig, kruidig en blijft lang in de mond hangen.

Troubadour Winter 33cl 9,9%  

De diepe, koperrode gloed van Troubadour Winter straalt onmiddellijk uit waar het winterbier voor staat: warmte. De donkere, rode kleuren worden bekomen door het toevoegen van speciaalmouten die ook de smaken van zoete karamel, koekjes en gebak in het bier brengen. De stevige vergisting zorgt voor veel fruitige aroma’s, het volmondige en verwarmende mondgevoel. De toegevoegde kruiden zetten de warmte die dit winterbier uitstraalt nog meer in het licht.

Struise:

- Black Damnation I Black Berry Albert 33cl

Royal Stout op black Current & Port Vaten

- Black Damnation XIX Maestro 33cl

Royal Stout op Caribbean Rum Vaten

- Cuvée Delphine Vintage 2019 33cl

Black Albert Stout gerijpt op 4 Roses Bourbon Vaten

Val Dieu Exellence 75cl 12,9% LIMITED EDITION

De abdij van Lérins bevindt zich op de Lérins-eilanden, op het grondgebied van de gemeente Cannes. Vader Abt van Lérins is de autoriteit die de cisterciënzers verte- genwoordigt in de abdij van Val-Dieu. De twee abdijen delen de waarden van de cisterciënzer spiritualiteit, inclusief de heerschappij van Sint-Benedictus. Het idee voor “ExcelentieduVal-Dieu" is het resultaat van een gemeenschappeli- jke wens van de Abdij van Lérinsende Abdij van Val-Dieu om een uitzonderlijk product uit hun respectievelijk erfgoed aan te bieden. Voortdurend op zoek naar nieuwe smaakervaringen, brouwden onze brouwers een Val-Dieu Grand-Cru die ze lieten rijpen in de oude vaten van Lérins-wijn. Deze gaven geleidelijk hun aroma’s vrij om ons bier te verijken na verloop van tijd. Na een jaar van rijping is de smaak perfect en kan de Excelence du Val-Dieu in een zeer beperkte oplage worden geproefd.

Flierefluiter Super Tripel 33cl 10%  

Is een tijdelijk feestbier. De Super Tripel is gebaseerd op onze Westelse Tripel, maar voor deze speciale gelegenheid is hij “whisky infused & oaked”.

Dit resulteert tot een bier met sterke toetsen van vanille en uiteraard ook whisky.

- Blackwoods Bastard 35,5cl 11%

Unt: 4,11/5

Verwacht heerlijke, warme geuren van single malt scotch, eikenhouten bourbonvaten, rook, zoete karamel en geroosterde mouten, een vleugje aardse kruiden en een vleugje donker fruit. Het is een kick-back sipper gemaakt om het gehemelte te prikkelen.

- Dirty Bastard 35,5cl 8,5%

Unt: 3,77/5

Scotch ale. Zo goed dat het bijna fout is. Donker robijn van kleur en gebrouwen met zeven soorten geïmporteerde mouten. Complexe afdronk, met hints van rook en turf, gecombineerd met een moutige rijkdom en een rechtse hopkracht om het de slechte houding te geven die een bier genaamd Dirty Bastard moet waarmaken. Is niet voor de kleine jongens

Galea Want Some More Smores Bourbon BA 33cl 12%

Unt 4,14

“Op het Modest bierfestival in Antwerpen hebben we de Want Some More Smores Bourbon Barrel aged stout gelanceerd.

We lieten onze gewone Smores stout voor 10 maanden rijpen op Kentucky Straight Bourbon barrels. Het resultaat is een fantastisch dessert en goed onthaald op Untappd!”

Holy Roasty Koffie Stout 33cl 0%

De allereerste alcoholvrije (koffie) stout


La Corne Vintage 33cl 9,5%

Vintage Corne du Bois des Pendus - 6 maanden gefermenteerd in vaten.

In de mond weerspiegelt hij tonen van wilde bessen die zorgen voor een lichte zuurgraad in harmonie met de warmte van de bourbon.

16 EBU – 130 EBC

Poppels All-In Sudden BA Stout (All-In Brewing & Sudden Death Collab 33cl 13,4%

Unt NOG GEEN SCORE

All-In Sudden Stout is een op vat gerijpt bier met veel smaak. Het heeft ongeveer een jaar gerijpt in vaten, wat een dikke, donkere en krachtige smaak geeft met tonen van chocolade en vanille. Het bier is een samenwerking met Sudden Death Brewing en All-In Brewing.


Poppels BA Barley Wine Marsala & Muscatel 33cl 12,4%

Unt 4,03

Barley Wine is een stijl die in de 19e eeuw populair werd in Engeland als Strong Ale, maar later zijn naam veranderde in Barley Wine. Het is een bier met een hoog alcoholgehalte dat zorgt voor een volmondig, zoet en fruitig bier, dat in evenwicht wordt gehouden door een duidelijke moutigheid.

Boon Oude Geuze Black Label Edition N°8 75 cl 7%

Oude Geuze Boon Black Label Edition N°8 brengt ons terug de typische lange, droge afdronk, maar toch zeer volmondige smaak die we van Boon Black Label gewoon zijn. Met een zeer frisse citrustoets en aangename sprankeling kan je de Boon Black Label N°8 beschrijven als een elegante, vlot doordrinkbare malse Oude Geuze. Naast zijn fijne pareling en helder gouden kleur wordt de Black Label N°8 ook gekenmerkt door een aroma van pompelmoes dat mooi omringd wordt door zachte zuren.

Deze Editie N°8 werd gebotteld op 16 juni 2022. De assemblage is een mengeling van één, twee en drie jaar op eiken foeders gerijpte lambiek. De Oude Geuze Boon Black Label Edition N°8 is een perfect aperitiefbier. Het is zeker ook een ideale geuze om met geduld van te genieten. Hij past perfect bij visschotels, denk bijvoorbeeld aan combinaties met oesters, zalm of mosselen

St Feuillien Grand Cru Acacia Wood Aged 75cl %

De Grand Cru Wood Aged is een extra blond op de fles hergist degustatiebier met een krachtig karakter, een zuivere hoptoets en subtiele gistingaroma’s. Het schuim is zuiver wit, fijn en luchtig als kant. De opmerkelijke bleekblonde kleur is stralend helder. De neus brengt een aaneenschakeling van op aroma’s vol fruitige toetsen, met een perfecte harmonie tussen subtiliteit en weelderigheid. De eerste slok is licht en contrastrijk en groeit dan naar een lange bitterheid, vol nuances en smaakstrelingen (dry hopping). Het hopkarakter van het bier domineert de smaakontwikkeling achteraan in de mond en wordt verlengd door een aangenaam volle bitterheid. De maceratie met acaciasnippers zorgt voor een delicaat houterig smaakje, een vleugje vanille en een zachtere toets. Het sublimeert het bier en brengt de natuurlijke fruitigheid en frisheid naar voren. Ook versterkt dit de harmonie tussen de uitgesproken aroma’s en vervolmaakt de body en rondheid van dit uitzonderlijke elegant bier.


St. Feuillien Quadrupel Oak Wood Aged 75cl 11%

is een bier met met tonen van chocolade en kokosmelk. Door de rijping met eikenhouten snippers heeft dit bier een mooie diepgang.

La Trappe Nillis 33cl 0,0%

Het eerste alcoholvrije "trappistenbier" in de wereld:

een uniek samenspel tussen traditie en innovatie. Enerzijds het resultaat van het brouwen volgens authentieke receptuur en het gebruiken van duurzame grondstoffen en energiebronnen. Anderzijds een antwoord op de stijgende vraag naar alcoholvrije bieren, zonder concessies te doen aan de kenmerkende kwaliteit van La Trappe. De naam is afgeleid van het Latijnse Nihil (niets) en Nullus (geen enkel). Daarmee doet La Trappe Nillis ook in naam recht aan wat het is: 0,0% alcohol, 100% La Trappe.

La Trappe Nillis is een donker, amberkleurig alcoholvrij trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. Fruitig en moutig met een aangename bitterheid en een karamelzoete afdronk. In stilte gebrouwen om samen of alleen van elk moment te genieten.

AnniverSeef 75cl 10%

Is een limited edition bier van Seefbier. Gebrouwen ter gelegenheid van het 10de jubileum van de brouwerij: een fruitig en kruidig Aperitief-bier.

Een samenspel tussen de eeuwenoude Seefbier receptuur, en de methodes en gisten van Franse Schuimwijnen. Na de gisting met Seefbiergist, kreeg dit bier een tweede gisting met Champagne gist, afgevuld in de 75cl fles onderging het een derde fermentatie en rijping - opnieuw met champagnegist. Doorheen dit proces werden kruiden toegevoegd.

Verwacht je niet aan een klassiek bier, maar aan een kruidig en fruitig mousserend aperitief, bij een stevige 10 %.

Ongetwijfeld verrassend voor zowel de 'bierdrinkers' als cava- schuimwijn  liefhebbers onder uw gasten.

Vanaf nu beschikbaar in beperkte oplage bij de drankenhandels, de stadswinkel en bij de brouwerij.

Chouffe 33cl 0%

Frisse granige aroma’s in de neus met een typisch kruidig accent van Chouffe bieren. Een frisfruitige body waarin een zachte bitterheid naar voren komt. De lichte bitterheid vloeit uit in een eerder droge afdronk. Verfrissend en dorstlessend.

To Ol Black Baal 2.0 Imperial Black IPA 44cl 12%

Unt: 3,91/5

“Dit is een Herbrouwsel van een grote, donkere imperiale zwarte IPA die werd gemaakt in de tijd van de Proef. We hebben het ABV verlaagd en een paar hops geüpdatet, maar we hebben het meeste van wat mensen er zo leuk aan vonden behouden!.”

To Ol Movie Night BA 2022 33cl 10,6%

Unt: 3,97/5

“Filmsnack ingrediënten? Wel: Cola, Vanille, Marshmallows en zeezout ter ondersteuning van de karamelmouten. 9 maanden gerijpt in een combinatie van voornamelijk Pineau Des Charentes 500L vaten en ook enkele Bourbon vaten.”

To Ol Supervolcano BA BA 2022 33cl 10,6%

Unt: 3,97/5

“Deze prachtige Imperial chili stout met groot rood schuim die een echte vulkaan nabootst, is een groot gewaagd rokerig beest gebrouwen met zwart vulkanisch zout, rode biet, chipotle en Ancho-pepers..”

Struise Black Damnation 28 Van Pouck Stout 33cl 13%

Unt: 4,15/5

Een zwart kleurige Stout gerijpt op Franse Brandy vaten. Het aroma die in de neus naar bovenkomt, is afkomstig van koffie met een vleugje chocolade. Je proeft een smaak van zoethout met tonen van eikenhout en gedroogd fruit gevolgd door koffie en een vleugje chocolade.

Struise Sint Amatus Reserva 2020 33cl 10,5%

Unt: 3,9/5

Ook wel gekend onder de naam Oostvleteren 12 is dit een mooie Quadrupel gerijpt op Bourbon vaten.

Taxandria Golden Ale 33cl 8%

is een uniek goudblond bier van hoge gisting, gebrouwen volgens eigen receptuur. Fris & floraal dankzij 3 verschillende hopsoorten. Volmondig en met veel body dankzij de gulle mout en de nagisting op fles.


Taxandria Porter Stout 33cl 8%

staat voor een pikzwart bier van hoge gisting dankzij het gulle gebruik van mout. We gebruiken 4 verschillende moutsoorten waarvan 3 donkere als basis voor het bier. Een volmondige smaak met veel body, je proeft een lichte hint van karamel en en een vleugje  verbrande cacao. Frivole bitterheid dankzij de matig gedoseerde hop. Een klein zuurtje in de afdronk.


Taxandria Copper ale 33cl 8%

Taxandria Copper Ale is een koperkleurige parel dankzij een deel licht geroosterde mout die opgefrist wordt door frivole aromatische hopsoorten. Fris, fruitig, volmondig en niet bitter. Voor ons hét bier dat perfect in balans is.

Schuppenboer Moscatel Barrel Aged 33cl 8%

Schuppenboer tripel heeft een fruitig aroma door toevoeging van koriander en het gebruik van cascade als aroma hop. Is na brouwen gerijpt op Moscatel wijn vaten.


Schuppenboer Loupiac Barrel Aged 33cl 8%

Schuppenboer tripel heeft een fruitig aroma door toevoeging van koriander en het gebruik van cascade als aroma hop. Is na brouwen gerijpt op Loupiac Witte Bordeaux wijn vaten.


Schuppenboer Port Barrel Aged 33cl 8%

Schuppenboer tripel heeft een fruitig aroma door toevoeging van koriander en het gebruik van cascade als aroma hop. Is na brouwen gerijpt op Port vaten.


Dead Man’s Hand 3Y Whisky Barrel Aged 33cl 11%

Zwartkleurig bier met een uitgesproken complex karakter. Geschonken op de juiste temperatuur (8-10°C) kan men chocolade, koffie, karamel en donker fruit (rozijnen) herkennen ondersteund door een klein beetje anijs.


Oso La Penultima 44cl 13%

Unt: 4,12/5

Imperial Stout. Massief en puur, zonder toevoegingen of toegevoegde smaken, laat de mout het woord doen. De Penultimate is 13 graden pure luxe voor die speciale avonden aan het eind van het jaar. Of het nu met vrienden of familie is. De overvloeiende tonen van chocolade en koffie zorgen voor een warme en gastvrije sensatie in je gehemelte.


Oso Radical 44cl 13%

Unt: 3,983/5

DIPA met Columbus and Citra Cryo hops. “We hebben samengewerkt met onze Zweedse vrienden Stigbergets om deze DIPA samen te stellen door Columbus en Citra hop te combineren. Een sterke basis van mout zorgt voor een zeer zoete IPA, die de citrus- en kruidentonen accentueert. Met een zacht en zijdeachtig mondgevoel.”


Oso So Far So Good 44cl 6,5%

Unt: 3,965/5

IPA met Simcoe, Mosaic & Citra Hops.

Volle IPA, met intense smaken van tropisch en steenfruit. Een bleek, zacht, zijdezacht en hoppig bier, perfect voor elk moment.


Oso Wipeout 44cl 6%

Unt: 4,05/5

Makkelijk drinkbare Hazy IPA met een zijdezacht mondgevoel dankzij grote hoeveelheden tarwe en haver. Allemaal gecombineerd met royale toevoegingen van Simcoe, Idaho-7, Mosaic CRYO om een ​​prachtig tropisch karakter naar voren te brengen!

Garage Beer Diversion 44cl 8,5%

Unt: 4,092/5

Een Double NEIPA geboren in samenwerking met de Engelsen uit Nottingham, NEON RAPTOR.Een tropisch sap vol Mozaïek, Bru-1 en Azacca dat noten van mango, ananas, grapefruit en kruiden in je mond laat ontploffen.

Garage Haunani 44cl 8,5%

Unt: 4,165/5

Een Frozen Hop DIPA.

We beginnen het nieuwe jaar graag met een fris nieuw biertje. Dit is een grote, sappige DIPA geladen met vers ingevroren Yakima Chief Hop Citra, Mosaic en Simcoe cryopellets. Dit zijn ongepelde hop, vers van de wijnstok, die rechtstreeks naar de vriesgranulator wordt gebracht en bij extreem lage temperaturen wordt verwerkt, waardoor alle smaken van een natte hop behouden blijven. Dit betekent veel groene en kruidachtige tonen plus alle heerlijke smaken die je krijgt van deze drie fantastische hopsoorten. We hebben deze grote lading Fresh Frozen-pellets van T90-pellets van deze drie variëteiten verhoogd om een ​​extreme uitdrukking te geven van wat ze te bieden hebben. Met 8,5% alcohol en veel haver en tarwe is het een heerlijk licht bier om het jaar mee te beginnen.

Garage Beer La Salut 33cl 5%

Unt: 3,87/5

De Del Barrio IPA van deze maand is een klassieke combinatie van hopsoorten die elkaar heel goed aanvullen: Citra en Loral. We houden allemaal van de citrus- en tropische fruittonen van Citra, maar met Loral in de mix wordt de sterhop naar een ander niveau getild. Nog meer Citra dan Citra. Het versterkt de citrus- en tropische tonen en voegt een kruidige dimensie toe die het algehele hopprofiel echt afrondt. De gebruikelijke gladde basis van IPA DB behoudt alle doordrinkbaarheid die dit bier altijd heeft.

Garage Beer Marques de Barbera 11 44cl 6,7%

Unt: Nog geen Score /5

Deze IPA is belachelijk drinkbaar en ondanks zijn 6% alc. ideaal voor een kleine sessie. Gebouwen op een super bleke basis met 40% haver is dit zo zacht, sappig en kussen achtig als maar kan. Enigma, Strata, Citra en Galaxy brengen het geluid met een complexe neus met een sterk pittige sorbet hoek. Dan is het allemaal witte wijn, passievrucht, rode appel, grapefruit, peer en perzik met geen tekort aan bedompte ondertonen van marihuana.

Garage Beer Maybe Maybe Not 44cl 5,5%

Unt: 3,81/5

Deze serieus mooie bleke IPA schenkt een melkachtig geel en blaast ananas, citroenschil, passievrucht en peer. Aan de voorkant neemt Idaho 7 de leiding, gevolgd door Bru-1 en Galaxy die een echt ananasaroma uit blik creëren. Super bleek en zacht in de mond door een flinke dosis havervlokken en tarwe. De bitterheid wordt aan de lage kant gehouden om het kussenachtige effect van een bier dat droog genoeg is om niet zoet te zijn, maar toch zoet genoeg om die hop te laten glanzen, echt te versterken.

Garage Beer Consell de Cent 261 44cl 7%

Unt: Geen Score/5

Dit is een WEST COAST IPA die bleek, knapperig en verfrissend is, maar toch een mondgevoel heeft dat de stevige bitterheid in evenwicht houdt. Als het gaat om hoppen, is het een blitz van variëteiten die een centrale rol hebben gespeeld in de WCIPA-anthologie: Centennial, Chinook, Citra en Simcoe. Een combo die alle kenmerken draagt ​​van een neoklassieke Westy met roze pompelmoes, dennenhars, sinaasappelschil en lentebloemen vermengd met secundaire tonen van perzik en tropisch fruit.

Garage Beer Spiral Loop 44cl 7,2%

Unt: 4,063/5

IPA. Voor Spiral Loops zijn we weggegaan van onze eigen IPA-soort en hebben we besloten om een ​​spel te spelen met een andere populaire wazige IPA-soort om de zaken een beetje te verwarren. Het is bekend dat deze soort een iets lagere verzwakker is dan onze huissoort en iets meer restsuiker in het bier achterlaat, maar met verhoogde niveaus van meer abrikozenesters. Het idee voor deze IPA was om een ​​bier te brouwen dat in gelijke delen sappig en vochtig was op een glad, wazig platform. Hot side gehopt met klassieke variëteiten Centennial, Chinook en Simcoe om een ​​dennenachtige, citrusachtige achtergrond te geven. Vervolgens met een 20% hogere dry-hopping-snelheid dan we normaal gesproken gebruiken in onze IPA's, hebben we dit bereikt met veel Citra en HBC 431 voor grote tonen van perzik, citrus en tropisch fruit, maar ook een hardhandige toevoeging van een van onze favoriete maar ondergewaardeerde hopsoorten, Columbus. Dit geeft doordringende vochtige, kruidige en dennennoten die je niet altijd krijgt in wazige IPA, maar als het er is, mengt het zo goed met de fruitigere variëteiten en verhoogt het de algehele hopervaring.

Garage Beer Sant Adria 66 44cl 8%

Unt: Nog geen Score/5

Sant Adria 66 is een DIPA met enkele van de brutaalste hopvariëteiten op de markt en pas toen we verhuisden naar onze productiebrouwerij op deze locatie, voelden we dat ons DIPA-spel echt van de grond kwam. Deze is bleek, melkachtig en zo dik! Enorme hoeveelheden havervlokken en tarwe zorgen voor de pluizige, zachte structuur waarop we Nelson Sauvin, Simcoe, Citra T90 en Cryo hebben gelegd. Het resultaat is een prachtig voorbeeld van waar vochtige, bloemige en hars worden geharmoniseerd met zoetere fruittonen zoals perzik en guave. Een echt voorbeeld van waar sappige DIPA's de afgelopen 8 jaar in zijn geëvolueerd.

Garage Beer Tres Xemeneines 33cl 5%

Unt: 3,82/5

De IPA Del Barrio van deze maand is citrus gedreven met een achtergrond van tropisch fruit. Leider van de hoplading is Eclipse met al zijn oranjeachtige goedheid, gevolgd door limoen achtige meloen van Ekuanot en een klein vleugje Citra voor wat meer grapefruit en zachte perzik en tropische tonen. De gebruikelijke zachte IPA DB-basis behoudt alle doordrinkbaarheid die dit bier altijd heeft.


Take a Polar Bear Plunge 33cl 7,6%

Unt:3,51/5

Brut IPA is een helder, parelend, blond bier (8 EBC) van 7,6% alcohol.

Het “Brut”-karakter ontstaat door een specifieke gist (geen Champagnegist) die alle suikers omzet. Daardoor krijgt het bier een zeer droog mondgevoel, gecombineerd met een bittere afdronk.

De lichte estervorming dankzij de gist zorgt samen met de dryhopping voor een fruitigheid waarin je toetsen van limoen, lychee, meloen en citrus herkent. Dit bier zal je smaakpapillen op alle vlakken prikkelen!

December Flower 33cl 13%

White Pony Winterbier

Apocalyptic Ouverture 33cl 16%

White Pony  super dikke stout Double Barrel aged in Bourbon & Japanse whisky Vaten met smaak van koffie chocolade en vanille


As Daylight Dies 33cl 11%

White Pony  Strong Ale (Flandres Red Stijl) 28 maanden gerijpt in Bordeaux vaten met toetsen van mango meloen en ananas.


Ascend into Darkness 33cl 16%

White Pony  Quadrupel 18 maanden gerijpt in Bourgogne biodinamic wijnvaten met slow blackthorne


Counting Humans as sheep 33cl 13,5%

White Pony Quadrupel 15 maanden gerijpt in cognac vaten met geroosterde cocos snippers en eiksnippers gerijpt in koffie.


Desperate Cries 33cl 14%

White Pony Quadrupel 14 maanden gerijpt in calvados & Bourbon vaten om zo te komen tot een top en klassevolle strong dark ale.


For All These Sleepless Nights 33cl 15%

Unt 4,28/5

White Pony imperial Russian Stout 26 maanden gerijpt in Amarone vaten zo zacht en o zo mooi!


Necrotic Mind Indoctrinator  33cl 12%

Unt: 4,03/5

White Pony imperial Weizen doppelbock (een groot en complex bruin bier)

The Pathetic Life of High Society 33cl 9,2%

Unt 3,79/5

White Pony imperial Radler(ietwat Imperial IPA) met US hops, limoen en citroenchil


Vultures of Democracy 33cl 16,2%

White Pony imperial Russian Stout 26 maanden gerijpt in Amarone vaten zo zacht en o zo mooi

Ne Flierefluiter Family Reserve V 11% 37,5cl

Na het uitbrengen van de Flierefluiter Super Tripel (foto) waar houtsnippers van een whisky vat zijn gebruikt om een mooi aroma van whisky en eik aan de tripel te geven is deze keer gekozen om de Flierefluiter eeuwling gedurende 5 maanden op een Whisky vat te leggen. Het vat dat ze gebruikt hebben is een ex whiskyvat, waar gedurende 25 jaar North British whisky op heeft gelagerd. De whisky uit dit vat werd gebotteld onder Italian Car Series nr7.

Whisky is een van de passies van Jan Fisser die in hun winkel een enorm assortiment whisky's heeft staan. We adviseren dan ook aan de echte whisky liefhebber om deze winkel eens te bezoeken want je zal versteld staan van het assortiment. En voor de Top Whisky's vraag je dus naar Jan.

www.fisser.be

Beer van Brugge Whisky Infused 33cl 12,4%

Amberkleurig bier Whisky infused

Radio Minerva 33cl 7%

(Antwerpse Brouw Companie / Seef Brouwerij)

Klassieke Belgische Tripel, gebrouwen naar aanleiding van het 40 jarig bestaan van de iconische Antwerpse radio zender ‘Radio Minerva’.

Een royaal blond bier, met subtiele kruidige toetsen. Een echte ‘classic’, net zoals Radio Minerva. Een deel van de opbrengst van dit bier is ten voordele van Radio Minerva, de grootste onafhankelijke radio van Vlaanderen. Dit radiostation  werkt volledig met vrijwilligers, en hun ‘oldies’ muziek is populair bij alle senioren (van jong tot oud).

Mak es Pruuve 33cl 7%

De eerste geur is granig met een lichte citrustoets. Naargelang het bier langer staat wordt de geur zoeter.

Een mondvullende romige smaak, begint licht zoet, met hints van zomers steenfruit. Fruitig met lichte citrustoets en fijne bitterheid, mooi in balans. MAK es pruuve is fijn parelend, volmondig smaakvol bier

Ne Kemping 33cl 6,2%

Al bij het openen van Ne Kemping word je meteen gekatapulteerd naar de zomerse kampeerweide.  De frisse, fruitige geur van dit natuurlijk blond bier verraadt het genot dat je beleeft vanaf de eerste slok.  

Het goudgele gerstenat laat je glas stralen alsof je de zon zelf in je hand houdt.  

De subtiele bitterheid en de milde zoetheid die gepaard gaan onder de sneeuwwitte kraag bezorgen een uiterst smaakvolle dorstlesser.  

Wacht niet langer en gun jezelf een waar vakantiemoment met ons gloednieuw bier: Ne Kemping! Een fris blond bier, bedacht en gebotteld door de jongeren van De Kemping in samenwerking met Beer 4 Nature. Dit frisse gerstenat lest niet enkel je dorst, met je aankoop steun je VZW De Kemping en het natuurbehoud in Vlaanderen.

Lindemans Tarot d'Or 25cl 8%

Lindemans TAROT d’Or is het resultaat van een unieke blend van hoge gistingsbier, lambiek en divers exotisch fruit – zoals mango, limoen en honingmeloen. Deze blend maakt van TAROT d’Or een goudblond, karaktervol en uitzonderlijk exotisch speciaalbier.


Lindemans Tarot Noir 25cl 8%

Lindemans TAROT NOIR is het resultaat van een unieke blend van hoge gistingsbier, lambiek en donkere bosvruchten – zoals bosbessen, zwarte bessen en zwarte vlierbessen. Deze blend maakt van TAROT NOIR een robijnrood, karaktervol en uitzonderlijk fruitig speciaalbier.

St. Hubertus Tripel Amber 33cl 7,2 %

Amberkleurig met fijnmazig wit schuim, mooie pareling, ingehouden en geroosterde tonen, zacht gebrand mout, licht gekruid, de geroosterde tonen blijven lang hangen in de mond.

Waase Wolf 33cl 6,5%

Amber Belgian ale

Een mix van verschillende moutsoorten en kruiden geven dit bier het typische "Belgian Ale" karakter.